Velden zijn niet correct ingevuld
INSCHRIJVEN
Circel

Korting op je autoverzekering

Doe mee aan TRIALS en verdien twee treden korting op je autoverzekering bij o.a. Univé Verzekeringen en ZLM Verzekeringen.  Dat kan jou tot ongeveer 25% premiekorting per jaar opleveren.

Rekenvoorbeeld:
Maarten de Vries heeft zijn VW Golf WA+ verzekerd. Omdat hij 0 schadevrije jaren heeft, kost dit € 1250,03 (jaarbasis). Maarten heeft aan TRIALS meegedaan, heeft zijn digitale certificaat ontvangen en vervolgens doorgestuurd naar zijn verzekeraar. Het bedrag dat Maarten nu voor een jaar moet betalen is € 975,02. Dit betekent dat hij € 275,01 bespaart op zijn autoverzekering. 

 

Minder betrokken bij ongevallen

Dit blijkt uit onderzoek onder verzekerde jonge automobilisten bij Univé en ZLM die hebben deelgenomen aan TRIALS. Uit de schadecijfers van jonge WA verzekerden blijkt dat Trials deelnemers gemiddeld ruim 25% minder schade hadden dan jongeren die niet deelnamen aan TRIALS.

 

Leuk uitje met vrienden

Omdat je wordt ingedeeld in teams van 3 deelnemers waarmee je alle onderdelen samen volgt, is het super leuk om je in te schrijven samen met vrienden. Meerdere teams tegelijk aanmelden kan natuurlijk ook, jullie mogen je eigen teamnaam bedenken!

 

Bewuster van de risico’s achter het stuur

Uit onderzoek van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) blijkt dat TRIALS een positief effect heeft op interne Locus of Control, de inschatting van het mijden van risico’s, risicoperceptie, kennis en zelf gerapporteerd gedrag. Dit is een gunstig verkeersveiligheidseffect. TRIALS heeft daarnaast een positief effect op de inschatting van de rijvaardigheid en vergroot de intentie om te rijden onder gunstige omstandigheden. Tevens leren TRIALS deelnemers wat te doen in gevaarlijke omstandigheden. 

Circel
Delen:
Circel